7 Comments

 1. Jan

  Mooi begin van de site met mooie foto’s. Ik wil ook wel van dergelijke foto’s laten maken maar ik wil deze niet herkenbaar op een site hebben. Daarnaast zeg je dat je niet alle getoonde foto’s zelf gemaakt hebt. Maar ik ben benieuwd naar je nieuwe creaties en wens je veel succes.

 2. Adrie

  Prachtige foto’s.
  Mooi dat je ook de oudere man fotografeert.
  Deze man begin 50 wil wel poseren.
  In de vrije natuur in Brabant.

 3. Richard selhorst

  Hoi Johan.
  Ik heb interesse om te poseren. Ben 1.80 lang, blond, gespierd gebouwd. 80 kg
  Ben 44 jaar met jeugdig uiterlijk
  Heb in t verleden regelmatig geposeerd. Ook bij bekendere fotografen als Erwin Olav en Jaap de jonge of Ewout broeksma. Ik zou graag je moodboard bekijken . Ik kan je dan wat foto’s van mij sturen.
  Grt
  Ries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *